ye-logo.v1.2

За торгівлю психотропними речовинами затримали 36-річного хмельничанина

Кримінал 1659
Гроші за наркотики торговцеві перераховували на банківську картку
Гроші за наркотики торговцеві перераховували на банківську картку. Фото: atn.ua

Наркоторговцеві загрожує позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Чоловік збував морфін та амфетамін в обласному центрі. За інформацією обласної міліції,  наркоторговцем виявився раніше судимий 36-річний житель Хмельницького.

"Правоохоронці задокументували факти збуту ним наркотичної речовини морфіну та психотропного засобу амфетаміну, - повідомляють правоохоронці. - З метою приховування своєї протиправної діяльності, підозрюваний не брав у клієнтів гроші готівкою, а повідомляв номер банківського рахунку, на який потрібно було перераховувати кошти".

Під час обшуку у помешканні підозрюваного міліціонери виявили речовину, схожу на наркотичну, яку направили на дослідження.

Відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Проводиться подальше розслідування, правоохоронці встановлюють канали надходження наркотиків до підозрюваного.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую