ye-logo.v1.2

Герега прилетів у Хмельницький на гелікоптері, щоб відкрити спорткомплекс

Спорт 9802

У мікрорайоні Ракове відбулося урочисте відкриття СК «Епіцентр», на яке завітало чимало високопосадовців

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, нардеп та президент національної Федерації важкої атлетики Олександр Герега – ось неповний перелік високопосадовців, які сьогодні в Хмельницькому на вулиці Чорновола неподалік заводу «Адвіс» урочисто відкрили новий спорткомплекс «Епіцентр».  

Співвласник гіпермаркетів «Епіцентр-К», народний депутат Олександр Герега до Хмельницького дістався… гелікоптером! Його гвинтокрил приземлився на автомобільній стоянці поблизу гіпермаркету, що на вулиці Зарічанській. А ось міністр молоді та спорту Ігор Жданов приїхав потягом.    

У новенькому комплексі площею майже 1000 квадратних метрів розмітився найбільший в Україні зал з важкої атлетики (16 стаціонарних та один загальний поміст). Є в ньому і столи для маленького тенісу, два тенісні корти на вулиці, тренажери, роздягальні, масажні кабінети тощо.

Переважна більшість виступаючих, не лише дякувала Герезі за таку будівлю (хоча він згодом заявив, що не любить, коли йому «співають дефирамби»), а й дарували подарунки. Хтось грамоту, хтось квіти, а хтось, як олімпійський чемпіон Олексій Торохтій, оригінальну шахову дошку. А ось голова Хмельницької ОДА Михайло Загородний, «розсекретив» плани Гереги на майбутнє, заявивши, що подібний спорткомплекс невдовзі мають зводити в Кам’янці-Подільському.

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов на відкритті СК "Епіцентр" у Хмельницькому

Президент НОКу Сергій Бубка: "Відкриття нових спортивних споруд в нашій країні - це важливий крок для розвитку спорту і виховання здорової нації".

Подарунок олімпійського чемпіона Олексія Торохтія співвласнику "Епіцентру" Олександру Герезі - шахова дошка

Урочисте перерізання стрічки до нового спорткомплексу

Усі, хто прийшов на відкриття, змогли одразу ж потрапити в середину спорткомплекса

У СК "Епіцентр" є 16 стаціонарних помостів

У новому спорткомплексі можна пограти і в настільний теніс

Дехто з хмельничан одразу ж перевірив у справі тенісну ракетку та м'ячик

СК "Епіцентр"  розмістився на майже 1000 квадратних метрах

Торт, який був виготовлений спеціально для урочистого відкриття споркомплексу

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую