ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському затримали 17-річного серійного викрадача автомобілів

Кримінал 2762
Юний1 правопорушник намагався втекти від правоохоронців через вікно викраденого автомобіля
Юний1 правопорушник намагався втекти від правоохоронців через вікно викраденого автомобіля. Фото: senfil.net

Юний правопорушник намагався втекти від правоохоронців на викраденій “Таврії”, але не впорався з керуванням і врізався в огорожу.

Протягом останніх трьох місяців у Кам'янці прокотилась хвиля викрадень автомобілів. Як повідомляє начальник Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції на своїй сторінці у Фейсбук Володимир Калашнік, викрадали автомобілі лише вітчизняного виробництва (ВАЗ 2101, та ЗАЗ «Таврія»). “Злодій крав машини заради власної втіхи, катався та залишав їх там, де закінчувалось пальне, - пише Володимир Калашнік. - Або ж його поїздка закінчувалась ДТП”.

Затримали викрадача автомобілів вчора, 5 липня, близько 4 години ранку. Ним виявився 17-річний місцевий житель.

“Було помічено автомобіль ЗАЗ «Таврія», який рухався на великій швидкості. На вимогу правоохоронців зупинитися, водій лише додав газу, - розповідає начальник міліції. - Коли міліціонери почали переслідувати зловмисника, втікаючи він не впорався з керуванням та в’їхав в огорожу. Порушника це не зупинило, він виліз через вікно та почав утікати. Проте оперативники його затримали”.

Поки правоохоронці встановлювали особу водія та в кого він викрав автомобіль, о 6:45 годині до міліції зателефонував мешканець одного з мікрорайонів, повідомивши про викрадення автомобіля.

На разі перевіряється причетність правопорушника, ще до 5 аналогічних злочинів. По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального Кодексу України. Слідство триває.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую