ye-logo.v1.2

У центрі Кам'янця-Подільського внаслідок різанини загинув 50-річний чоловік

Кримінал 4634
Чоловіки з
Чоловіки з'ясовували стосунки за допомогою ножа на перехресті вулиць Князів Коріатовичів та проспекту Грушевського . Фото: mvs.gov.ua

Його товариш, який і наніс смертельні рани, наразі у лікарні.

У ніч на 6 липня близько 3-ї години ночі у центрі Кам'янця-Подільського місцевий мешканець виявив двох чоловіків із ножовими пораненнями. Кам'янчанин перевірив у них пульс і одразу викликав «швидку» та міліцію.

“В одного із них, 29-річного, медики діагностували колото-різану рану черевної порожнини. У його 50-річного опонента - дві проникаючі колото-різані рани грудної та черевної порожнин, які виявились несумісними з життям”, - повідомляють у прес-службі обласної міліції.

Як з'ясували правоохоронці, конфлікт між двома чоловіками виник після спільного розпиття алкогольних напоїв. Захмелівши, товариші почали з’ясовувати стосунки: у ході бійки старший дістав ножа і наніс удар супернику, який перехопив лезо і двічі вдарив у відповідь. Ніж, який міліціонери знайшли під час огляду місця події, долучили до провадження як речовий доказ.

29-річному чоловікові оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 121 “Умисне тяжке тілесне ушкодження” Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую