ye-logo.v1.2

На чемпіонат світу з фехтування поїдуть троє подолян

Спорт 1768
Нещодавно в Баку Ольга Жовнір та Аліна Комащук (перша та друга ліворуч) виграли командні змагання на Європейських іграх. На чемпіонат світу до Москви поїде лише Комащук
Нещодавно в Баку Ольга Жовнір та Аліна Комащук (перша та друга ліворуч) виграли командні змагання на Європейських іграх. На чемпіонат світу до Москви поїде лише Комащук. Фото: noc-ukr.org/

Заявка української команди на турнірі нараховує 24 спортсмени.

Наступного тижня з 13 по 19 липня в Москві відбудеться чемпіонат світу з фехтування. Найкращі фехтувальники планети розіграють 12 комплект нагород. Спортсмени змагатимуться в індивідуальних та командних першостях з фехтування на шпагах, рапірах та шаблях серед чоловіків та жінок.

За збірну України в Росії виступатиме 24 спортсмени. Серед них і троє подолян. У жіночих змаганнях на шаблях змагатиметься Аліна Комащук із Нетішина. Хмельничанин Дмитро Бойко та нетішинець Дмитро Пундик змагатимуться у фехтуванні на шаблях.

Нагадаємо, минулого року світова першість також проходила в Росії. Тільки не в Москві, а Казані. Тоді двоє подолянок – Аліна Комащук та Ольга Жовнір стали бронзовими призерками в командних змаганнях серед шаблісток.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую