ye-logo.v1.2

Німецькі фахівці навчатимуть хмельничан, як боротися із контрабандою

Економіка 1814
Німецькі митники навчатимуть хмельницькі підрозділи ДФС боротися з контрабандою
Німецькі митники навчатимуть хмельницькі підрозділи ДФС боротися з контрабандою. Фото: img.vidido.ua

У рамках співпраці з митниками Німеччини впроваджуються пілотні проекти з комп'ютеризації підрозділів фіскальної служби.

Підрозділи фінансових розслідувань Державної фіскальної служби Хмельниччини та департаменту спеціальної підготовки і кінологічного забезпечення співпрацюватимуть із митними органами Німеччини для подолання контрабанди товарів. Про це повідомив перший заступник начальника Головного управління ДФС у Хмельницькій області Андрій Банашко після зістрічі з представником митної служби при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні Ральфом Мальхіним.

«Пан Мальхін не вперше приїхав на Хмельниччину, щоразу наше спілкування стає все більш конструктивним. Наш німецький колега працює у кримінальному блоці протидії контрабанді, і у цьому напрямку й співпрацюватимемо. По суті, ми виробили єдину ефективну позицію щодо боротьби з контрабандою на досвіді німецьких спеціалістів», - наголосив Андрій Банашко.

За його словами, у рамках співпраці з митниками Німеччини впроваджуються пілотні проекти з комп'ютеризації підрозділів фіскальної служби, їх інвестиційного розвитку. Будуть розвиватися і міждержавні контакти у кінологічній справі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую