ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському відбудеться фестиваль вуличної їжі

Афіша 2704
Фото: надане організаторами

Дійство заплановане у рамках фестивалю вуличного мистецтва «Республіка»

У рамках KP Food Festival 2015, який позиціонується як фестиваль їжі, вуличного стилю та музики, будуть представлені кухні народів світу та тих етносів, які проживали на території Поділля. Гостей частуватимуть стравами, приготованими тут же на вогнищі. У Кам'янець-Подільський завітають найкращі фахівці з вуличної їжі з усієї України. Вони готуватимуть бургери, делікатеси та багато різних смаколиків.
«Я влаштовую гастрономічні фестивалі вже декілька років, і успішний столичний досвід хочеться розвивати у регіонах. Тому ми з Андрієм Зоіним (директор фестивалю «Республіка» - прим. авт.) вирішили привезти фестиваль вуличної їжі до Кам'янця-Подільського. - розповідає організатор KP Food Festival 2015 Ян Шкуро. - Рух вуличної їжі — новий тренд, який допомагає розвиватися малому бізнесу у важкий для країни період».
Також під час фестивалю свою продукцію презентуватимуть бренди вітчизняного одягу, відбудуться виступи музичних колективів.
KP Food Festival 2015 пройде 4-6 вересня у рамках фестивалю вуличного мистецтва «Республіка». Заходи триватимуть з 12:00 до 21:00 щодня на площі біля Ратуші. Вхід вільний.

Нагадаємо, що у Хмельницькому активісти фестивалю «Республіка» працюють над новим гігантським малюнком.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую