ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на танці просто неба

Афіша 2485
Хмельничан кличуть потанцювати на вулиці
Хмельничан кличуть потанцювати на вулиці. Фото: fri.com.ua

У місті розпочинає роботу «Відкрита літня академія вуличного танцю».

З ініціативи активістів клубного об’єднання «Простір» Хмельницького міського будинку культури у рамках проекту «Мистецьке літо - 2015» містян запрошують брати безкоштовні уроки танців просто неба. Як повідомляють в управлінні культури і туризму Хмельницької міської ради, розпочала роботу «Відкрита літня академія вуличного танцю».

«Танці доступні всім соціальним групам і людям будь-якого віку. Цим мистецтвом кожен може показати свободу, розчарування, пристрасть, висловити кохання та інші почуття. Є класичні танці, які з'явилися давно, але також з плином часу прийшли і нові напрямки та стилі, які танцюються інакше. Останнім часом дуже популярними стали вуличні танці», - кажуть організатори.

«Відкрита літня академія вуличного танцю» розмістилась на літньому концертному майданчику поблизу кінотеатру імені Т.Шевченка. Школа працюватиме щосуботи та неділі з 16:00 до 18:00 години.

Паралельно на вулиці Проскурівській навпроти музичної школи №1 щосуботи з 19:00 до 21:00 розпочинає роботу «Літня школа поціновувачів «Сальси».

Організатори запрошують усіх охочих на навчання, яке відбуватиметься безкоштовно. Для тих, хто зацікавився: відповідальний тренер за напрямком «вуличного» танцю - Сергій — тел.: 096-046-76-07, відповідальна за напрямком «Сальса» - Катерина — тел.: 097-508-03-02.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую