ye-logo.v1.2

У Віньківцях сейф не завадив злочинцям нажитися на чималу суму

Кримінал 2355
Злочинцям, аби викрасти гроші та коштовності, довелося ламати сейф
Злочинцям, аби викрасти гроші та коштовності, довелося ламати сейф. Фото: news.a.ua

Аби затримати крадіїв, міліціонерам знадобився майже місяць.

До Віньковецького райвідділу міліції звернувся місцевий підприємець і повідомив про те, що невідомі залізли в його будинок. Винесли не лише гроші, а й ювелірні вироби. Всього на суму майже 140 тисяч гривень.

«Одного із підозрюваних, 38-річного хмельничанина, затримали на автостанції у Віньківцях, коли він приїхав до родичів. Він і видав спільника - 34-річного мешканця Ярмолинецького району», - повідомляють у прес-службі управління МВС у Хмельницькій області.

За версією досудового слідства, чоловіки, які вже не раз притягувалися до кримінальної відповідальності, попередньо домовилися про крадіжку та ретельно спланували її. Вранці, дочекавшись, поки господарі покинуть будинок, розбили скло і через вікно проникли всередину. Швидко обшукали всі шафи, зірвали замок із сейфу і забрали усі гроші та коштовності. Викрадене поділили між собою та залишили Віньківці.

Їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Зараз один із них перебуває під вартою, інший — під домашнім арештом. Правоохоронці перевіряють їх на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую