ye-logo.v1.2

Протягом вихідних кам'янчани віддали шахраям близько тридцяти тисяч гривень

Кримінал 1526
Шахраї представлялися працівниками банку, правоохоронцями та пропонували пасажирські перевезення
Шахраї представлялися працівниками банку, правоохоронцями та пропонували пасажирські перевезення. Фото: ternopilinfo.com

“На гачок” шахраїв протягом одного дня потрапили аж троє мешканців Кам'янеччини.

У суботу, 11 липня, 32-річна жителька Кам'янця-Подільського повідомила про те, що до неї на мобільний телефон зателефонував невідомий, який представився працівником банку. “Зловживаючи довірою, під приводом встановлення додаткового захисту, зловмисник випитав номер картки і шахрайським шляхом заволодів 10 тисячами гривень”, - розповідають у прес-службі обласної міліції.

Цього ж дня жертвою шахраїв став 51-річний житель села Смотрич. Чоловік перерахував злочинцям з мобільного терміналу 12 600 гривень. За словами правоохоронців, невідомі заволоділи його грошима під приводом здійснення пасажирських перевезень в Тернопіль.

Також 11 липня о 4.00 годині ранку невстановлена особа зателефонувала на мобільний телефон до 54-річної місцевої жительки. “Шахрай представився працівником міліції та пообіцяв не притягувати її сина до кримінальної відповідальності за грошову винагороду, - додають у прес-службі. - Таким чином невідомі отримали 6600 гривень, які стурбована мати передала біля під’їзду свого будинку”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую