ye-logo.v1.2

Хмельницький волонтер повернувся із зони АТО, де чергував на «швидкій»

Допомога 3807
Волонтери допомагають бійцям від початку антитерористичної операції
Волонтери допомагають бійцям від початку антитерористичної операції. Фото: надане волонтерами

Хмельничанин неодноразово бував на передовій та допомагав пораненим.

Із 15 червня до 7 липня співзасновник благодійного фонду «Патріоти України» Сергій Кисельов та волонтер Світлана Красуцька у складі медичної бригади чергували на автомобілі швидкої допомоги у зоні АТО. Сергій змінив секретаря Старокостянтинівської міської ради Олександра Степанишина на «швидкій». Зараз там чергує волонтер фонду «Патріоти України» Борис Голодний. За словами чоловіка, обстріли не припинялися ні на день.

«Це спеціально обладнаний реанімомобіль, придбаний за кошти благодійного фонду «Патріоти України». Чергували ми на ньому із волонтерами-медиками. Стояли у Водяному та Опитному, які обстрілюють щодня. На щастя, смертельних випадків не було, поранених ми відвозили Красноармійськ, де розміщений військовий шпиталь», - розповідає Сергій Кисельов.

За словами чоловіка, їхня «швидка» допомагала бійцям 93-ї окремої механізованої та 95-ї аеромобільної бригад. Надавали медичну допомогу і місцевим, які також отримували поранення внаслідок обстрілів. Сергій розповідає, що населені пункти, в яких йому довелось побувати, майже вщент розбиті. Люди живуть у підвалах, на перших поверхах багатоповерхівок.

«Доводилося на «швидкій» доїжджати і до передових точок, щоб дізнатися маршрути. Що цікаво, за період мого чергування наші військові вилучили у сепаратистів два танки», - каже волонтер.

Благодійний фонд не припиняє допомагати військовим, із кожною поїздкою активісти везуть бійцям усе необхідне. Разом з тим волонтери дякують усім небайдужим за підтримку: колективам підприємців овочевого ринку, підприємства «Приватна друкарня», підприємцю Віталію Гуменюку та співзасновнику фонду Миколі Вороні.

Волонтери наголошують, зараз на «швидку» терміново потрібні медики, тому вони просять людей по можливості долучатися.

Якщо ви хочете допомоги військовим, можете переказати кошти на рахунок обласного благодійного фонду “Патріоти України”:
Укрексімбанк: рахунок №26004017023842
ЄДРПОУ 39432655, МФО 315609.
Адреса фонду “Патріоти України”: м. Хмельницький, вулиця Вайсера 17/2, (приміщення Мінімаркету, третій поверх), кімната 305, телефон: (098)-325-85-95.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую