ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському через ревнощі чоловік потрапив до реанімації

Кримінал 1937
Ревнощі стали причиною бійки між чоловіками
Ревнощі стали причиною бійки між чоловіками. Фото: karpatskijobjektiv.com

Кам'янчанин поїхав до колишньої дружини забрати свої речі, але там зустрів її нового співмешканця.

У вівторок, 14 липня, з реанімаційного відділення лікарні до Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції зателефонував лікар, повідомивши, що до лікувального закладу доставлено з тілесними ушкодженнями у вигляді черепно-мозкової травми, забою головного мозку та «мозкової коми» 43-річного мешканця міста. Про це пише начальник Кам'янець-Подільського міського відділу міліції Володимир Калашнік на сторінці у Фейсбук.

“Як з’ясувалось 38-річний чоловік, розлучившись з дружиною, разом із товаришем вирішив забрати свої речі з квартири, де проживає колишня дружина. Однак, прийшовши до квартири, з’ясував, що в жінки уже є співмешканець, - зазначає Володимир Калашнік. - Між чоловіками на фоні ревнощів виникла суперечка, яка згодом переросла в бійку. Жінка намагалась розборонити чоловіків. Коли їй нарешті вдалось вигнати з квартири свого колишнього чоловіка та його напарника, вона не зволікаючи викликала швидку”.

Ревнивця та його товариша правоохоронці знайшли за його адресою проживання та доставили до відділення міліції. 38-річний чоловік та його 47-річний друг зізнались у скоєному. Відносно зловмисників відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального Кодексу України.

Наразі прийнято рішення про їх затримання в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Ведеться слідство.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую