ye-logo.v1.2

Аварія на Білогірщині: щоб дістати загиблого, довелося викликати рятувальників

Суспільство 5192
Після зіткнення з деревом, один пасажир загинув, ще один та водій опинилися в лікарні.
Після зіткнення з деревом, один пасажир загинув, ще один та водій опинилися в лікарні.. Фото: УДАІ в Хмельницькій області

У дорожньо-транспортній пригоді одна людина загинула, ще двоє – в лікарні

 Про аварію, яка сталася поблизу села Жилинці Білогірського району, повідомили люди, які проїжджали по дорозі, де сталося ДТП. Щоправда, що відбулося, поки що незрозуміло. Утім, коли на місце події виїхали рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Білогірського району, вони застали понівечений автомобіль «Оpel Vivaro».

За повідомленням прес-служби обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, 39-річний водій та 30-річний пасажир самостійно  покинули автомобіль. Їх каретою швидкої допомоги з травмами різного характеру доставили до Білогірської центральної районної лікарні. А ось іншого пасажира – 45-річного, довелося діставати за допомогою спецобладнання, оскільки його затисло металевими конструкціями авто. На жаль, він помер ще до приїзду швидкої та рятувальників. Всі обставини аварії нині з’ясовують правоохоронці.

За попередньою версією слідства, ДТП сталося внаслідок того, що водій мікроавтобуса не впорався з керуванням, після чого його авто вилетіло в кювет та зіткнулося з деревом.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую