ye-logo.v1.2

Вагітна шахрайка виманила у 17-річної хмельничанки 12 тисяч гривень

Кримінал 2181
Жертвами шахраїв часто стають неповнолітні
Жертвами шахраїв часто стають неповнолітні. Фото: ksza.ks.ua

Дівчині обіцяли за цю суму “почистити ауру”.

До 17-річної хмельничанки на вулиці підійшла незнайома вагітна жінка і авторитетно заявила про наявність порчі у її сім’ї. Зняття прокляття обійшлося дівчині у 12 тисяч гривень (до цієї суми ввійшли півтори тисячі гривень, ювелірні вироби та мобільний телефон). Про це повідомив на сторінці у Фейсбук начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС в Хмельницькій області Сергій Цимбалюк.

“Схема стандартна: незнайомка спершу розпитала дівчину, чи вона часом не віруюча (бо глибоко віруючі люди ніколи не вдаватимуться до послуг пророчиць), а далі заморочила голову дитині усілякими казочками про екстрасенсів та погану енергетику. Згодом до молодиці приєдналася начебто її постійна клієнтка, яка підтвердила “професійні здібності” ворожки. Так, прогулюючись провулками, шахрайки детально розповіли довірливій дитині, що треба зробити, аби очистити її ауру”, - розповів головний “дитячий” міліціонер області.

Дівчина винесла з дому гроші та цінні речі, перебуваючи під впливом шокуючої інформації про її родину (не виключено, що під дією гіпнозу). Після цього шахрайки порадили неповнолтіній почекати їх у дворі на лавці, поки вони проводитимуть “процес очищення” речей. Отямилась дитина лише з часом, так і не дочекавшись ні речей, ні ворожки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую