ye-logo.v1.2

На Віньковеччині підліток викрав з квартири кращого друга п'ять тисяч гривень

Кримінал 2275
Неповнолітній грабіжник обікрав квартиру кращого друга
Неповнолітній грабіжник обікрав квартиру кращого друга. Фото: volynpost.com

16-річний мешканець одного із сіл Віньковецького району у минулому році вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Цього разу хлопець обікрав квартиру найкращого друга. Попри створене «залізне» алібі, все ж доведено його причетність до вчинення злочину.

"Обидва хлопці того дня ловили рибу на місцевому ставку. Дізнавшись, що батьків товариша немає вдома, неповнолітній злодій вирішив скористатися цим. Сказавши, що їде в магазин, він сів на велосипед і попрямував до квартири товариша. Хлопець знав, де ховають ключі, тож спокійно відчинив двері, проник всередину і викрав з квартири 500 гривень", - розповідають у прес-службі обласної міліції.

Та на зворотній дорозі зловмисник загубив викрадені гроші і через деякий час за таким же сценарієм, під приводом поїздки до магазину, повернувся в квартиру і викрав значно більшу суму. Після скоєного повернувся на став і продовжував розважатися з товаришем. Пізніше, коли правоохоронці запитували його про можливу причетність до злочину, хлопець запевняв, що увесь час був на ставу і всі його там бачили.

За словами правоохоронців, врешті зловмисник і сам зізнався у скоєному. Загальна сума викраденого склала понад 4,5 тисяч гривень. Частину він витратив, але більшість правоохоронці вилучили і повернули власникам.

Наразі матеріали кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, з обвинувальним актом уже спрямовано до суду.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую