ye-logo.v1.2

Поранених конвоїрів Національної гвардії прооперували. Одного з них перевезуть до Вінниці, - МВС

Суспільство 2084
Одного з правоохоронців транспортують до Вінниці.
Одного з правоохоронців транспортують до Вінниці.. Фото: автора

Двох військовослужбовців Національної Гвардії України, поранених учора на Хмельниччині під час втечі шести конвойованих, прооперували у місцевих лікарнях.

Життю правоохоронців, за повідомленням прес-служби УМВС Хмельниччини, уже нічого не загрожує, але стан їх здоров‘я оцінюють як середньої важкості.
За словами начальника УМВС області Миколи Семенишина, загрози їхньому життю уже немає, сьогодні одного із них планують транспортувати реанімобілем до Вінниці. 
За словами лікаря-травматолога Петра Сухолиткого, один з пацієнтів поступив у важкому стані з вогнепальними пораненнями обох рук, в тому числі була пошкоджена плечова артерія. Медики кілька годин поспіль відновлювали кровопостачання кінцівки і боролися за те, аби молодий чоловік не залишився інвалідом.
Нагадаємо, чотирьох з шести зловмисників, які під час планового етапування скоїли напад на вартових та втекли зі спецвагону, затримали ввечері 25 липня. Ще двоє перебувають у розшуку.
За фактом правопорушення слідче управління відкрило кримінальне провадження за ч.2 статті 393 (втеча з-під варти) та статтею 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую