ye-logo.v1.2

У Нетішині жінка викинула новонароджену дитину на смітник

Кримінал 4424
Правоохоронці розшукують жінку, яка викинула новонароджену дитину на смітник
Правоохоронці розшукують жінку, яка викинула новонароджену дитину на смітник. Фото: mvs.gov.ua

Тіло дівчинки знайшли комунальники на території сміттєзвалища.

Працівники нетішинського сміттєзвалища, розташованого у лісосмузі за межами міста, повідомили міліцію про те, що під час вивантаження сміття вони виявили тіло новонародженої дитини — дівчинки. Про те, що це тіло саме новонародженої, свідчили залишки пуповини.

"Правоохоронці оглянули місце події, вилучили зразки крові та інші речові докази. При поверхневому огляді видимих ознак насильницької смерті на тілі немовляти виявлено не було", - розповідають у прес-службі обласної міліції. - Тіло дитини направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини та дати смерті. Незалежно від того, чи дівчинка народилась мертвою, чи загинула після свого народження, перевірка по даному факту буде проведена, усі обставини цієї справи будуть з’ясовані".

Наразі сили міліціонерів направлені на те, щоб встановити особу матері померлої дівчинки. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, в рамках якого відпрацьовується декілька версій того, що сталося.

Правоохоронці звертаються до жителів міста Нетішин із проханням надавати будь-яку інформацію, що може стосуватись обставин даної події.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую