ye-logo.v1.2

У Чемеровецькому районі затримали чоловіка, який “запасався” маком на городі пенсіонерки

Кримінал 1901
У затриманого вилучили пакет із маком
У затриманого вилучили пакет із маком. Фото: mvs.gov.ua

Правоохоронці вилучили в нього близько двох кілограмів наркотичного зілля.

Як повідомили у міліції, в одне із сіл Чемеровецького району 46-річний кам'янчанин приїхав, щоб назбирати собі свіжих макових головок для виготовлення опію. Поки він “господарював” на городі у 71-річної пенсіонерки, його помітила сусідка старенької. Жінка одразу зателефонувала до дільничного інспектора, який швидко приїхав на місце злочину.

“Після нетривалої погоні дільничний затримав чоловіка з повним пакетом макових головок. Загальна маса вилученого склала близько двох кілограмів. Зілля направили на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр”, - зазначають у прес-службі обласної міліції.

За даними правоохоронців, кам'янчанин раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками, та й сам був наркозалежним.

Тепер затриманому доведеться відповідати за частиною першою статті 308 “Викрадення, привласнення, вимагання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів чи заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем” Кримінального кодексу України. Подібні дії несуть за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

У міліції додають, що до адміністративної відповідальності за посів нарковмісних рослин притягнуть і пенсіонерку.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую