ye-logo.v1.2

Чемпіонат України з легкої атлетики: є перше «золото»!

Спорт 1800

Вчора у Кіровограді стартувала першість країни серед дорослих. Вже у перший день змагань подоляни відзначилися перемогою.

Чемпіонат України з легкої атлетики, який проходить у Кіровограді, є останнім етапом відбору на чемпіонат світу (22-30 серпня, Пекін, Китай). Тому й не дивно, що в змаганнях беруть участь найсильніше спортсмени країни.

У перший день змагань скарбничка збірної Хмельниччини поповнилася золотою нагородою. У секторі стрибків із жердиною Олександр Корчмід, який виступає за дві області – Хмельницьку та Київську, «взявши» планку на висоті 5 метрів 45 сантиметрів, став чемпіоном України.
 
Вже сьогодні ще декілька подолян можуть потішити шанувальників легкої атлетики своїми вдалими виступами. У бігу на 1500 метрів у фіналах змагатимуться Вікторія Калюжна (старт о 18.40), Максим Якимчук та Олег Каяфа. В секторі стрибків у довжину до фіналу (початок вирішальних стрибків о 19.00) пробилася Марина Бех, показавши другий результат серед усіх спортсменок. Михайло Нижній побореться за нагороди в  бігу на 400 метрів о 20.00. Ще один хмельничанин – Віталій Капітанець, вийде о 20.20 на старт бігу на дистанції 3000 метрів з перешкодами.
 
Між іншим, за змаганнями в Кіровограді можна спостерігати в прямому ефірі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую