ye-logo.v1.2

Найкращі танцюристи диско – у Хмельницькому!

Спорт 2763
Усі танцюристи показали хороші результати.
Усі танцюристи показали хороші результати.. Фото: автора

Двоє маленьких хмельничан, шестирічні Кіра Єрьоменко та Максим Підпалько, привезли престижні нагороди із міжнародних танцювальних змагань, що відбулися у польському місті Щецин.

Кіра стала переможницею чемпіонату світу з диско та чемпіонкою Європи з street dance-show в категорії «дівчата до 7 років», а Максим став найкращим у стилі диско серед хлопців до семи років.

«Хмельниччину у збірній України, яка нараховувала 19 спортсменів, представляли сім дітей, усі – учасники нашого колективу. Наймолодшій, Софії Огонь, лише три роки, найстаршій Дарії Андрушко – 14, – розповідає тренер із сучасних танців колективу «Данс-центр» Анна Огонь. – Щоб потрапити до збірної, дітям довелося пройти нелегкий шлях, достойно виступити на чемпіонаті та кубку України».

Колектив вперше потрапив на змагання такого високого рівня. Хоча і тренер, і її вихованці дуже хвилювалися, втім продемонстрували хороші результати. Кожному з учасників вдалося обійти велику кількість суперників.

«Ми більш посилено готувалися до диско, а номер із street dance show для Кіри поставили досить швидко, просто вирішили спробувати свої сили, – розповідає Анна Огонь. – Спроба виявилася настільки вдалою, що дівчинка стала чемпіонкою ще і у цьому стилі. Дуже приємно, що на змаганнях такого рівня кілька разів звучав Гімн України. До речі, наших танцюристів дуже гарно сприймали на змаганнях і підтримували».

Юні чемпіони Кіра Єрьоменко і Максим Підпалько.

Тепер «Данс-центр» готується до виступу на концерті до Дня Незалежності у Хмельницькому, а також до сезону змагань, які розпочнуться восени.

«Восени відбудуться потужні міжнародні змагання у Чехії. Дуже хочеться, щоб наші талановиті діти змогли туди поїхати, однак коштів у батьків не вистачає, а тому запрошуємо допомогти усіх охочих меценатів», – закликає хореограф.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую