clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Салат с зеленими помідорами на зиму

Фото: автора

Цей рецепт швидше мамин, ніж мій, але вже дуже давно ми робимо його разом на дачі. Я все готую з вечора, а вона вранці доробляє.

Цей рецепт стає просто «золотим», коли на грядці з помідорами вирує фітофтора й врожай доводиться екстрено рятувати. Але салатик такий смачний, що я у будь-якому випадку закручую його щороку.


Інгредієнти:
1,5 кг зелених помідор, 1,5 кг червоних помідор (я беру червоні томати навпіл із жовтими), 1 кг цибулі, 1 кг моркви, 2 кг перцю, 120 г солі (за смаком – можна й досолити), 150 г цукру, 250 г олії, 100 г оцту 9%-го, 2 ч. л. меленого чорного перцю.


Приготування:
Зелені помідори нарізати дольками (у мене томати були маленькі, тож я ділила їх на 4 частини), цибулю – кільцями або півкільцями, моркву – натерти на тертці, перець – смужками. Додати оцет, сіль, цукор. Залишити настоюватися на ніч. Вранці злити сік в окремий посуд, у гущу дорізати червоні та жовті помідори, долити олію і 200 г злитого розсолу. Варити 40 хвилин, час від часу помішуючи. Салат гарячим залити в стерилізовані банки і закатати (НЕ стерилізуючи!).


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 08.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26
27.88
27.93
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31