ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському через недопалок на балконі ледь не загинули дворічний хлопчик та його батько

Суспільство 2309
Пожежа виникла через залишений недопалок на балконі
Пожежа виникла через залишений недопалок на балконі. Фото: km.mns.gov.ua

Пожежа трапилася у багатоповерхівці. Сусіди власноруч вибили двері та вивели з квартири мешканців.

Подія трапилася 3 серпня о пів на другу ночі. Про пожежу на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку у Кам’янці-Подільському повідомили мешканці верхніх поверхів, які відчули запах диму та невдовзі побачили полум’я з балкону поверхом нижче. "Сусіди знали, що в квартирі знаходяться люди, тому, коли на стукіт ніхто не відчинив двері, - вони їх вибили. Із задимленої квартири сусіди винесли непритомного 2-річного хлопчика та вивели на свіже повітря його 33-річного батька", - розповідають у прес-службі ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Коли до місця події прибули рятувальники, вогонь практично повністю охопив балкон та почав розповсюждуватись прилеглою до нього кімнатою. За допомогою 30-метрової автодрабини вогнеборці розпочали гасіння пожежі ззовні будівлі. Пожежу площею 10 квадратних метрів швидко ліквідували. За словами надзвичайників, вогонь знищив балкон і речі домашнього вжитку, пошкоджені стіни та перекриття.

Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління власника, який, за попередньою інформацією, залишив на балконі недопалок.

Наразі маля, яке отруїлося продуктами горіння, перебуває в реанімації лікувального закладу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую