ye-logo.v1.2

Понад два мільйони гривень на басейн в дитячому садочку

Економіка 2752
Ось у цьому дитсадку до кінця 2016 року мають зробити басейн, який обійдеться щонайменше у 2,3 мільйони гривень
Ось у цьому дитсадку до кінця 2016 року мають зробити басейн, який обійдеться щонайменше у 2,3 мільйони гривень. Фото: edusl.info

Саме таку суму готові витратити в Славуті, де провели тендер, в якому взяли участь сім фірм, але пропозиції п’ятьох були відхилені.

 Славутський міськвиконком провів конкурс на реконструкцію плавального басейну у дошкільному навчального закладі №3, що на вулиці Зарічній, 27. За право провести роботи, які мають бути завершені до кінця аж 2016 році змагалися сім фірм. А перемогла не та, яка запропонувала найменшу ціну, а «своя» - комунальна.

ПП «МВМ-13» з Судилкова Шепетівського району запропонувало виконати усі роботи за понад 2,41 мільйони гривень,  ПП «Техномаркет» - за 2,39 мільйони. Ще дешевшу пропозицію подали «Торговий Дім «Арена»  та ПП «Сіад-Сервіс» із Хмельницького – 2,22 та 2,15 мільйони гривень відповідно. Та найдешевшою була пропозиція Городоцького комбінату комунального обслуговування сільського населення – 2 мільйони та 130 тисяч гривень. Утім, усі пропозицію цих п’яти фірм були відхилені конкурсною комісією через невідповідність кваліфікаційним критеріям та умовам документації конкурсних торгів.

Отож, переможця обирали між двома іншими учасниками. Оскільки ПП «Вестінвестбуд» із Рівного запропонувала відреконструювати басейн за майже 2,46 мільони гривень, то переможцем визнали комунальне підприємство «Славутське житлово-кунальне об'єднання», яке проведе усі роботи за 2 мільйони 321 тисячу та 646 гривень. І це при тому, що очікувана вартість проекту становила менше, ніж 2,3 мільйони гривень. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую