ye-logo.v1.2

У Городку суд виніс вирок члену військово-лікарської комісії, який вимагав хабар від призовника

Кримінал 2157
Лікарю призначено покарання у вигляді штрафу
Лікарю призначено покарання у вигляді штрафу. Фото: прес-група СБУ

Лікаря упіймали «на гарячому», коли він отримав 10 тисяч гривень від військовозобов'язаного.

Член військово-лікарської комісії Городоцько-Ярмолинецького об’єднаного районного військового комісаріату заплатить штраф за одержання неправомірної вигоди від призовника.

Нагадаємо, у лютому співробітники СБУ затримали лікаря центральної районної лікарні на хабарі в 10 тисяч гривень за визнання військовозобов'язаного непридатним до служби. Лікар-травматолог вимагав від призовника 1000 доларів США, та встиг отримати лише частину грошей.

Як повідомила прес-група управління СБУ у Хмельницькій області, вирок Городоцького районного суду стосовно члена військово-лікарської комісії уже набув чинності. Суд визнав хабарника винним у злочині, передбаченим частиною першою статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Йому призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 19550 гривень з позбавленням права обіймати посади чи займатись діяльністю, пов’язаною з його участю у складі військово-лікарської комісії терміном на два роки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую