ye-logo.v1.2

Три відремонтовані вантажівки з Хмельницького поїдуть у зону АТО

Допомога 3180
З міського бюджету на ремонт автомобілів виділили 50 тисяч гривень, ще 13 тисяч - на пальне
З міського бюджету на ремонт автомобілів виділили 50 тисяч гривень, ще 13 тисяч - на пальне. Фото: автора

Хмельницькі підприємці разом з комунальниками відремонтували старі вантажівки та зробили їх придатними для виконання бойових завдань.

Вже за кілька днів вантажні автомобілі вирушать на Схід. Неробочі вантажівки передали місцеві підприємці, а їх ремонтом займалися працівники “Хмельницькводоканалу”. За словами комунальників, ремонтували автомобілі протягом місяця.

“Спочатку ця техніка була у дуже плачевному стані. До прикладу, “Маз-500” вже близько шести років стояв неробочий. Але поступово ми знаходили запчастини, замінювали їх. Довелося поставити нові глушники, гальмівну систему, часткового двигуни, - розповідає водій КП “Хмельницькводоканал” Петро білик. - Ми фарбували, варили, реставрували техніку. Тепер вони немов би ожили. Сподіваюся, що ці вантажівки дадуть користь нашій країні”.

Автомобілі протягом місяця ремонтували хмельницькі комунальники

Доправляти автомобілі в зону проведення антитерористичної операції згодилися водії комунального підприємства, які займалися їх ремонтом. Цього разу на Схід поїдуть вантажівки “МАЗ-5002, “ЗІЛ-131” та “ГАЗ-66”. Також, як зазначив виконувач обов'язків міського голови Костянтин Чернилевський, наступного тижня в зону АТО з Хмельницького передадуть відремонтований “КАМАЗ”.

“Більше 80 автомобілів вже зібрали і передали на Схід хмельницькі підприємці через військкомат. Ці три автомобіля також передають підприємці міста. Відремонтували їх на базі “Хмельницькводоконалу”, - говорить Костянтин Чернилевський. - З міського бюджету було виділено 50 тисяч гривень на ремонт цих авто та 13 тисяч — на пальне, щоб доставити вантажівки до дислокування військової частини".

В зону АТО вантажівки повезуть водії "Хмельницькводоканалу"

У зоні АТО на відремонтованих автомобілях перевозитимуть боєприпаси, харчі та особовий склад. “Це черговий вклад у перемогу. Вантажівки у гарному стані та придатні для вирішення бойових завдань, - сказав начальник відділу забезпечення військового міського комісаріату Василь Кравець. - Там ця техніка перевозитиме продукти харчування, боєприпаси. Хлопці на передовій будуть вдячні”.

Через військовий комісаріат підприємці передали вже 80 автомобілів на Схід

Вже за кілька днів відремонтовані авто поїдуть в АТО

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую