ye-logo.v1.2

Аваков уже в Хмельницькому. Його оточили активісти

Суспільство 4260
Аваков спілкується з хмельничанами
Аваков спілкується з хмельничанами. Фото: автора

Люди вимагають повернути добровольчі батальйони у Широкіне.

Сьогодні, 6 серпня, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прибув до Хмельницького, аби оголосити про початок набору до нової патрульної поліції. Близько 11 години він від майдану Незалежності пішки підійшов до театру імені Михайла Старицького, де вже чекали місцеві активісти. Близько півсотні людей оточили міністра і спілкуються з ним про економічні та військові проблеми.

Активісти зустріли Арсена Авакова з плакатами “Ні! Злодійським тендерам!”, “Добровольчим батальйонам — державний статус!” та, оточивши міністра, запитують, чи не соромно йому дивитися людям в очі, на що посадовець відповідає: “Ні”. Люди вимагають повернути батальйони “Азов” і “Донбас” у Широкіне. Аваков пояснює, що відведення підрозділів - не його рішення. Він каже, що в Широкіному є наші сили, але якщо буде потрібно, то добровольчі батальйони повернуться туди.

Авакова зустріли протестом

Декілька осіб міністр запросив вийти на 2-й поверх театру для приватної розмови, попросив забрати камери, адже люди звертаються до нього з особистими проблемами.

Вимоги у хмельничан - вирішити економічні і військові проблеми у країні

Як пояснили правоохоронці, ті люди, які звернулися до міністра, мають право на приватне життя, фактично зараз у нього прийом громадян.

Аваков запропонував хмельничаним створити ініціативну групу, яка сьогодні має зустрітися з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком з приводу проблем армії. Люди нарікають: звідки в державі гроші на нову поліцію, якщо військо - “голе і босе”?

Журналіст газети “Є” наразі перебуває у театрі Старицького, де приймають анкети від охочих стати полісменом. Подати заявку можна 9.00 до 18.00 години щоденно, крім вихідних.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую