ye-logo.v1.2

Уже 252 людини записалися до поліції Хмельницького

Суспільство 2918
Черг, щоб записатися в поліцію, вже немає
Черг, щоб записатися в поліцію, вже немає. Фото: автора

Анкети прийматимуть до 21 серпня.

Сьогодні, 6 серпня, офіційно стартував прийом до патрульної поліції Хмельницького. Усього мають відібрати 250 осіб. Станом на 12 годину ранку прийняли вже 252 анкети. Триватиме прийом документів до 21 серпня.
Попри те, що до поліції відбиратимуть людей, яким не більше 35 років, анкети заповнюють і старші. Тим не менш, документи приймають і в них.

Як повідомив кореспондент газети “Є”, заяви приймають у театрі Старицького за чотирма столами вісім осіб. Черг на цю хвилину немає.

Арсен Аваков під театром спілкується з хмельничанами про події на фронті. Він поставив підпис "Підтримую" на плакаті про повернення батальйонів “Азов” і “Донбас” у Широкіне.

Міністр зауважив, що рішення про відведення підрозділів приймав Генштаб і він його не може коментувати. Аваков додав, що Широкіне і Маріуполь ніхто не буде здавати.

“Я думаю, “Азов” і “Донбас” найближчим часом повернуться. Зараз “Азов” на своїй базі, де саме не можу говорити, але роблю все можливе, щоб вони отримали нову техніку”, - каже міністр внутрішніх справ.

Журналіст газети “Є” наразі перебуває у театрі Старицького, де приймають анкети від охочих стати полісменом. Подати заявку можна 9.00 до 18.00 години щоденно, крім вихідних.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую