ye-logo.v1.2

Працівник шепетівської колонії пообіцяв в'язневі за хабар умовно-дострокове звільнення

Кримінал 2156
Ув
Ув'язненого звільнили і він передав працівнику тюрми 5 тисяч гривень. Фото: khmel.gp.gov.ua

Начальника одного з відділень тюрми упіймали "на гарячому".

Прокуратура Хмельниччини спільно зі спецпідрозділом управління СБУ в області викрила начальника одного із відділень Шепетівської виправної колонії на вимаганні та одержанні хабара.

Як повідомили у прес-службі прокуратури, працівник пенітенціарної установи пообіцяв в’язневі підготувати матеріали для застосування до нього умовно-дострокового звільнення. За це чоловік, якого засудили до 3 років через крадіжку, мав працівнику тюрми “подякувати” грошима.

“Після того, як за рішенням суду ув’язненого було звільнено з місць позбавлення волі, начальник відділення колонії неодноразово ставив йому вимогу передати за вказані «послуги» 5000 гривень”, - кажуть у прокуратурі.

Під час одержання цієї суми посадовця Шепетівської колонії затримали працівники прокуратури області та служби безпеки. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України “Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою”. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую