ye-logo.v1.2

Шостий в’язень-утікач Роман Гадзіна сьогодні... іменинник. Його пошуки досі тривають

Кримінал 13389
Романа Гадзіну правоохоронці розшукують і досі.
Романа Гадзіну правоохоронці розшукують і досі.

За інформацією, яку оприлюднили правоохоронці про в’язнів, у Романа Гадзіни саме сьогодні, 9 серпня, День народження.

Це єдиний ув’язнений із шести, кого міліція шукає ще досі. Того ж дня, 25 липня, коли шестеро конвойованих втекли з потяга, яким їх етапували, правоохоронці впіймали трьох із них. За кілька годин до рук правоохоронців потрапив і четвертий втікач. А вже 27 липня міліція впіймала й п’ятого в’язня. Шостого розшукують й досі. Востаннє, принаймні з того, про що повідомляли правоохоронці Гадзіна, ніби то, "засвітився" у Городоцькому районі. 

Станом на неділю 9 серпня, за словами речниці Хмельницького обласного УМВС Інни Глеги, жодних спецоперацій по пошуку в’язня-втікача вже не проводяться, а лише оперативно-розшукові роботи. Про деталі та кількість залучених о пошуку правоохоронців у відомстві не розповідають.


Тим часом у соцмережах розгорілися справжні дискусії де може перебувати втікач Роман Гадзіна та чим особливим він «прославився» на Чемеровеччині звідки він родом.

На сторінці "Чемеровеччина" у Фейсбуці читачі пишуть, що в'язень таким чином намагався довести свою невинуватість. 

"Мотивація втечі Романа Гадзіни – як останній шанс доказати свою невинуватість допустима", - пишуть користувачі соцмереж. 

А ось підписники групи"Підслухано в Чемерівцях" в контакті пишуть, що в Чемерівцях активно слідкують за ходом пошукової операції. 



 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую