ye-logo.v1.2

Хмельницького «колектора» кинули за грати на шість років

Кримінал 2683
Хмельничанина не лише кинули за грати на 6 років, а й конфіскували його автомобіль та два мобільних телефони
Хмельничанина не лише кинули за грати на 6 років, а й конфіскували його автомобіль та два мобільних телефони. Фото: gazeta.lviv.ua

Міськрайоний суд позбавив волі хмельничанина на три роки, а апеляційний збільшив покарання удвічі

Апеляційний суд Хмельницької області розглянув справу щодо подій, які сталися в Ярмолинцях ще торік, коли в місцевого підприємця відібрали джип та завдали йому тілесних ушкоджень.

У травні 2014 року мешканець Ярмолинець виїжджав на автомобілі «Тоуоta HighLander» від свого будинку, як назустріч йому з іншого авто вийшов незнайомець, який почав битою трощити його джип. А згодом сів в салон та почав вимагати 150 тисяч гривень, які той був винен іншому підприємцю за зерно. Утім, чоловік усе заперечував, а тому незнайомець декілька разів ударив його та вони вийшли на вулицю. Шарпанина, словесна перепалка і… невідомий ярмолинчанину чоловік сів в його «Тойоту» та поїхав!

Через декілька годин автомобіль було знайдено на території одного з приміських кафе Хмельницького. Та, як з’ясувалося, в салоні автомобіля мали бути ще 45 тисяч гривень, але… ні грошей, ні невідомого нападника в машині не було. Щоправда, згодом правоохоронцям вдалося знайти «колектора». Ним виявився мешканець Хмельницького, який зізнався в скоєному.

Рішенням Хмельницького міськрайонного суду хмельничанина позбавили волі на три роки. Та адвокат засудженого подав апеляцію, наполягаючи, аби його підзахисному дали умовний термін покарання. Прокурор же наполягав на жорсткішому покаранні. У підсумку, хмельничанина визнали винним одразу ж в декількох злочинах, за сукупністю яких призначили покарання у виді позбавлення волі строком на шість років, з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна, крім житла. А це його автомобіль «Toyota Camry» та два мобільних телефони. Вирок хоч і набрав законної сили, але може бути оскаржений протягом трьох місяців з дня його проголошення до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую