clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Як правильно нарізати кавун?

Фото: автора

Це найпростіший варіант нарізання кавуна. Такі скибочки зручно брати навіть однією рукою і їсти їх можна естетично, не забруднюючи обличчя та руки. Крім того, кавун залишається практично без кісточок.

Хтось із вас може сказати, що він кавун не ріже, а розбиває об коліно (голову, землю), а потім їсть ложкою. Спосіб, звісно, швидкий, але результат непередбачуваний. Я ж пропоную спосіб нарізати кавун акуратними часточками. Все дуже легко, а головне, симпатично. Про всяк випадок нагадаю, що спочатку кавун треба добре помити (можна навіть із милом й обполоснути кип'яченою водою). Ніж для різання теж повинен бути чистим. Так ми вбережемо себе і своїх близьких від різних мікроорганізмів, які люблять соковиту і солодку кавунову м'якоть не менше за нас.

Ріжемо кавун поперек на дві половинки. Кладемо половинку м'якоттю донизу на обробну дошку. Потім нарізаємо поперек дольками 1,5-2 см завширшки.


Робимо ножем паралельні надрізи (ніби ріжемо цибулю).


Потім надіти на кавун глибоку миску й, тримаючись за обробну дошку, перевернути.

Нарізаний в такий спосіб кавун чудово підійде для вечірки та пікніка.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31