ye-logo.v1.2

Троє подільських веслувальників змагатимуться на чемпіонаті світу

Спорт 1824
Павло Алтухов, який нещодавно став срібним призером молодіжного чемпіонату світу, позмагається за нагороди серед дорослих
Павло Алтухов, який нещодавно став срібним призером молодіжного чемпіонату світу, позмагається за нагороди серед дорослих. Фото: автора

Вже з 20 серпня в італійському Мілані відбудеться світова першість з веслування на байдарках та каное серед дорослих.

До Італії, де з 20 по 23 серпня відбудеться чемпіонат світу, вирушать 21 український веслувальник. Серед них і троє хмельницьких спортсменів.

Так, Павло Алтухов змагатиметься в олімпійській дисципліні в каное-одиночці на дистанції 1000 метрів. А Дмитро Янчук побореться за нагороди в каное-двійці на дистанції 500 метрів. Його партнером на цій дистанції вже традиційно стане львів’янин Тарас Міщук. Ще одна хмельничанка – Інна Грищун, змагатиметься на олімпійській дистанції на 500 метрів серед байдарок-четвірок. Разом із нею за нагороди чемпіонату світу на байдарках-четвірках змагатимуться Марія Кічасова з Полтавщини, Марія Повх із Волині та одеситка Анастасія Тодорова.

Між іншим, Павло Алтухов та Інна Грищун боротимуться не лише за нагороди, а й за ліцензії на Олімпіаду. На думку головного тренера збірної України Олексія Мотова, в Алтухова та Грищун неабиякі шанси здобути путівку на головні літні змагання, які в 2016 році пройдуть в Бразилії в Ріо-де-Жанейро.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую