ye-logo.v1.2

Свідки допомогли розкрити вбивство в Хмельницькому

Кримінал 2640
Підозрюваному в вбивстві загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі
Підозрюваному в вбивстві загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Фото: vsenovosti.info

За версією досудового слідства, чоловік помер від отриманих травм під час бійки, яка виникла… через жінку.

Вранці до Хмельницького міськвідділу міліції зателефонувала місцева жителька, яка повідомила про те, що по вулиці Якіра в мікрорайоні Ракове прямо на тротуарі виявила тіло 38-річного чоловіка. «На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили і опитали всіх можливих свідків, які і вказали на підозрюваного. Ним виявився 26-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство з необережності», - йдеться в повідомленні прес-служби управління МВС у Хмельницькій області.

За версією досудового слідства, тієї ночі чоловіки відпочивали у спільній компанії і, як кажуть свідки, суперечка виникла через жінку. Молодший накинувся на свого старшого опонента і сильно побив його. Від отриманих травм чоловік помер на місці. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, субдуральну гематому та численні забої.
Підозрюваного затримали у нього вдома. На його одязі виявили сліди, схожі на кров. Усе вилучене направлено на експертизу. Зараз молодий чоловік перебуває в слідчому ізоляторі. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую