ye-logo.v1.2

Правоохоронці попросили з обласного бюджету 300 тисяч гривень на відеоспостереження

Економіка 2048
Сиситему відеоспостереження планують встановити у Дунаївцях та Кам
Сиситему відеоспостереження планують встановити у Дунаївцях та Кам'янці-Подільському. Фото: ssbb.com.ua

Встановити відеокамери за кошти обласного бюджету планують у Дунаївцях та Кам’янці-Подільському.

«На даний час ми просимо 300 тисяч гривень на встановлення системи відеоспостереження та 100 тисяч гривень – на паливно-мастильні матеріали для наших дільничних інспекторів», – повідомив під час засідання бюджетної комісії Хмельницької облради представник УМВС.
За ці гроші правоохоронців планують доукомплектувати систему відеоспостереження у Кам’янці-Подільському та встановити таку ж у Дунаївцях.
«У Кам’янці-Подільському система відеоспостереження встановлена за кошти обласного бюджету. Вона там була й раніше, але застаріла. Зараз ми її оновили і вона дозволяє спостерігати за усім, що відбувається і фіксувати все», – пояснюють правоохоронці.
Відеокамери, окрім Хмельницького, фіксують також в’їзди та виїзди у такі міста як Кам’янець-Подільський, Старокостянтинів та Хмельницький.
До того ж, у Кам’янці-Подільському також відеоспостереження ведеться на в’їзді на міст, у Шепетівці – в районі залізничного вокзалу та поблизу магазину «Вопак», а в Старокостянтинові дві камери фіксують рух в районі ринку.
Та чи виділять правоохоронцям кошти на встановлення камер відеоспостереження, буде відомо 20 серпня, коли депутати облради голосуватимуть за дане питання під час пленарного засідання сесії.

У Хмельницькому ще в червні заявили про те, що майже 30 камер спостереження встановлять у місті за 2,4 мільйона гривень. Кошти виділили з міського бюджету.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую