ye-logo.v1.2

Вкрав кросівки та куртку? За грати!

Кримінал 1860
Маючи за плечима три судимості, кам
Маючи за плечима три судимості, кам'янчанин знову сяде за грати - на чотири роки. Фото: колаж автора

Чоловік, за плечима якого вже було три судимості, звільнившись із тюрми, пробув на волі недовго.

Останні чотири роки цей чоловік провів у місцях позбавлення волі за крадіжку та незаконне зберігання зброї. Це була його третя судимість. Однак, повернувшись на волю, через місяць рецидивіст знову переступив межу закону.

На території центрального міського ринку Кам’янця-Подільського він поцупив кросівки, який коштували 288 гривень. Через годину на тому ж ринку вирішив вкрасти ще й жіночу куртку, але це помітила продавець, яка одразу ж почала кричати. Чоловік миттєво викинув куртку та почав тікати.

Біля воріт при виході з центрального міського ринку його намагалися зупинити працівники міліції, але чоловіку вдалося вирватися з їхніх рук. Наздогнали ж втікача через 500-600 метрів місцеві підприємці, які й передали його міліціонерам. Затриманий пояснив, що кросівки не викрадав, а купив їх у Хмельницькому. Та й куртку не крав. А ось тікав через те, що просто боявся безпідставних звинувачень.
 
Кам’янець-Подільський міськрайонний суд розглянув цю справу та довів провину затриманого. Враховуючи його «біографію», призначив йому покарання – чотири роки позбавлення волі. Щоправда, засуджений ще може оскаржити цей вирок в апеляційному суді.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую