ye-logo.v1.2

У Хмельницькому за дезертирство арештували молодшого сержанта

Кримінал 2660
Солдату присудили 6 місяців гауптвахти
Солдату присудили 6 місяців гауптвахти. Фото: odessa1.com

У суді було доведено, що солдат, аби ухилитись від військової служби, самовільно залишив територію частини.

Після призову до лав Збройних Сил України молодшого сержанта з іншого регіону відрядили на Хмельниччину для проходження курсу спеціальної підготовки. Та солдат самовільно залишив територію частини і поїхав додому. Військовослужбовця затримали, коли він вже влаштувався на роботу.

Як повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України, Хмельницький міськрайонний суд засудив солдата, призваного на військову службу за мобілізацією, до шести місяців арешту за вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 408 Кримінального кодексу України (дезертирство).

Обвинувачений вину визнав повністю і покаявся. Солдат пояснив, що залишив частину для вирішення сімейних проблем, і не мав наміру повертатися на військову службу. Навіть влаштувався на роботу, де і був затриманий.

Суд врахував всі обставини і призначив покарання військовому у вигляді арешту з утриманням на гауптвахті терміном на 6 місяців.

Нагадаємо, нещодавно у Хмельницькому бійця покарали двома роками дисбату зе те, що після лікування не повернувся до військової частини.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую