ye-logo.v1.2

Несподівано: у Пекіні виступатимуть двоє подільських легкоатлеток!

Спорт 1769
Для Вікторії Ткачук із Нетішина участь у чемпіонаті світу серед дорослих стане першою в кар
Для Вікторії Ткачук із Нетішина участь у чемпіонаті світу серед дорослих стане першою в кар'єрі. Фото: vk.com

Список українських спортсменів, які візьмуть участь у чемпіонаті світу, розширився.

Склад збірної України, яка візьме участь в чемпіонаті світу з легкої атлетики, що пройде 22-30 серпня у Пекіні, збільшився на шість осіб. Тепер українська команда складається з 57-ти спортсменів: 20 чоловіків та 37 жінок.

 
Як відомо, ще на початку серпня на засіданні виконкому федерації легкої атлетики України затвердили список атлетів, які візьмуть участь у чемпіонаті світу-2015. У ньому єдиною представницею Хмельниччини була Людмила Оляновська з села Солобківці Ярмолинецького району, яка змагатиметься в  спортивній ходьбі на 20 кілометрів.
 
Та, як з’ясувалося, в деяких видах програми, що будуть представлені на чемпіонаті світу, кількість спортсменів, які виконали нормативи, менша заздалегідь запланованої оргкомітетом змагань кількості учасників. Отож, щоб повністю укомплектувати стартові протоколи, решта організаторами добирається за рейтингом. І до числа таких щасливчиків потрапили шестеро українців. Серед і чемпіонка України з бігу на 400 метрів із бар’єрами Вікторія Ткачук з Нетішина. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую