ye-logo.v1.2

На Дністрі будують нову водолазно-рятувальну станцію

Суспільство 1939
Зараз на станції виконують оздоблювальні роботи
Зараз на станції виконують оздоблювальні роботи. Фото: km.mns.gov.ua

Надзвичайники стурбовані загибеллю людей на воді.

Як повідомили у Службі порятунку Хмельниччини, з початку року на водоймах області загинуло 33 особи, з них 1 дитина. Для пошуку затонулих тіл водолази-рятувальики залучались 23 рази та врятували 13 дорослих відпочивальників та 5 дітей.

«Саме для того, аби мінімізувати кількість випадків загибелі людей під час відпочинку на воді, було прийняте рішення побудувати в селі Устя Кам’янець-Подільського району водолазно-рятувальне відділення, - пояснюють у прес-службі надзвичайників.

Нині будівництво водолазно-рятувальної станції перебуває в активній фазі, у новій збудованій будівлі станції здійснюються оздоблювальні роботи, а за допомогою важкої інженерної техніки Міністерства оборони України проводиться планування території та розчищення місця для спуску плавзасобів на воду. 

«Ця рятувальна станція дасть змогу забезпечити безпечний відпочинок людей на річці Дністер, адже протяжність річки на території Хмельницької області – близько 160 кілометрів, - розповів перший заступник начальника Головного управління ДСНС області Дмитро Бондар. - Зараз в нас вже діють дві водолазно-рятувальні станції, і ми плануємо в цьому році відкрити третю станцію на Дністрі».

Місце для спуску на воду розчищують технікою Міноборони.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую