Гаряча тема:
- Війна
Ця картопелька відрізняється багатим запахом і смаком, адже всі інгредієнти насичуються ароматами й соками одне одного. І головне — проза життя — вам не доведеться мити деко або форму.
Інгредієнти:
1 кг картоплі (середньої), 2-3 зубки часнику, 3 ст. л. олії, зелень (у мене - кріп, петрушка), зелена цибуля, приправа для картоплі, сіль.
Приготування:
Картоплю почистити, помити, обсушити й перекласти у велику миску. Якщо картопелька велика, її слід розрізати на частини. Часник почистити й пропустити через часникодавку. Зелень промити і дрібно нарізати.
Для приготування соусу в окремому посуді змішати олію, часник, зелень, приправу для картоплі, сіль за смаком. Отриманим маринадом полити картоплю і все ретельно перемішати.
У рукав для запікання перекласти картоплю і зав'язати його з обох боків. Розмістити на деко і поставити в попередньо розігріту до 200ºС духовку.
Запікати картоплю близько години. Для того, щоб перевірити її готовність, проштрикніть бульби виделкою або ножем просто через пакет. Якщо картопля готова, вимкнути духовку і дати постояти 10 хвилин. Потім вийняти з рукава і падати з будь-яким м'ясом, рибою або птицею.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: