clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Картопля в рукаві

Фото: автора

Спробуйте запекти картоплю в духовці, і не просто в духовці, а в рукаві із часниковим соусом. Процедура приготування дуже проста, ніяких складнощів немає, проте смак... словами не передати.

Ця картопелька відрізняється багатим запахом і смаком, адже всі інгредієнти насичуються ароматами й соками одне одного. І головне — проза життя — вам не доведеться мити деко або форму.

Інгредієнти:
1 кг картоплі (середньої), 2-3 зубки часнику, 3 ст. л. олії, зелень (у мене - кріп, петрушка), зелена цибуля, приправа для картоплі, сіль.

Приготування:
Картоплю почистити, помити, обсушити й перекласти у велику миску. Якщо картопелька велика, її слід розрізати на частини. Часник почистити й пропустити через часникодавку. Зелень промити і дрібно нарізати.
Для приготування соусу в окремому посуді змішати олію, часник, зелень, приправу для картоплі, сіль за смаком. Отриманим маринадом полити картоплю і все ретельно перемішати.


У рукав для запікання перекласти картоплю і зав'язати його з обох боків. Розмістити на деко і поставити в попередньо розігріту до 200ºС духовку.


Запікати картоплю близько години. Для того, щоб перевірити її готовність, проштрикніть бульби виделкою або ножем просто через пакет. Якщо картопля готова, вимкнути духовку і дати постояти 10 хвилин. Потім вийняти з рукава і падати з будь-яким м'ясом, рибою або птицею.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 03.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.97
26.01
27.66
27.7
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31