ye-logo.v1.2

Яценюк вручив хмельничанці премію, за розмір якої йому соромно

Суспільство 4774

Серед лауреатів, які отримали 2839 гривень за особливі досягнення у розбудові України, солістка ансамблю танцю "Подолянчик" Олександра Делікатна.

Учора, 18 серпня, Арсеній Яценюк вручав молодим українцям Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення у розбудові України. Усього було понад 60 лауреатів в шести номінаціях, серед яких і випускниця Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва, солістка НХКУ ансамблю танцю "Подолянчик" Олександра Делікатна.

Як повідомляють “Факти”, на церемонії Арсеній Яценюк зізнався: йому соромно вручати людям, які так багато зробили для країни, таку мізерну премію - лише 2839 гривень.

“Кожен присутній на врученні Премії, заслужив її, але не такого розміру. Як Прем'єр-міністру мені соромно за Уряд, що ми вручаємо кілька тисяч. Тому я це виправлю”, - сказав Яценюк.

Хмельничанка Олександра Делікатна дванадцять років займалася в Народному художньому колективі України ансамблі танцю «Подолянчик», популяризуючи українське хореографічне мистецтво не тільки в Україні, а й за кордоном: в Сербії, Болгарії, Естонії, Туреччині. Олександра здобувала перемоги на Всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Сьогодні дівчина продовжує займатись хореографією, навчаючись у Київському національному університеті культури та мистецтв на кафедрі народної хореографії.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую