ye-logo.v1.2

Фоторепортаж: Як екс-гравець футбольної збірної України з футболу Олександр Алієв і компанія грали в Хмельницькому

Спорт 4059
Олександр Алієв у Хмельницькому забив один гол
Олександр Алієв у Хмельницькому забив один гол. Фото: автора

Замість матчу-відповіді 1/16 фіналу Кубка України з футболу серед аматорів «Рух» з Винників зіграв товариський матч із командою-загадкою «Гетьманом» із Хмельницького.

 Це вже сторінка в історії хмельницького футболу. На жаль, сторінка, якщо можна так сказати, негативна. Зібралися певні люди (хто саме, важко сказати, бо навіть нам, журналістам, з’ясувати це виявилося складно), вирішили створити футбольний клуб «Гетьман» та заявити його до участі в Кубку України серед аматорів. Про появу такого клубу більшість футбольної громади Хмельницького почули лише тоді, коли стали відомі усі пари 1/16 фіналу Кубка України. Саме тоді стало більшість дізналася, що якийсь футбольний клуб «Гетьман» із Хмельницького зіграє з діючим чемпіоном України серед аматорів – «Рухом» із Винників Львівської області.

 
Перший матч команда зіграла на виїзді, де, в принципі, прогнозовано програла – 0:4. І ось – матч-відповідь. 19 серпня, СК «Поділля», о 18.00. Та гра вчасно не розпочалася! То гравці «Гетьмана» не виходили на поле, то суддівська бригада. І лише через хвилин 20-25 почалася. Щоправда, як з’ясувалося, не кубкова, а товариська. Тренер гостей Роман Гданський розповів журналісту газети «Є», що, якщо він правильно зрозумів (а зрозуміти, що відбувається, було доволі важко), хмельничани не оплатити арбітрам проїзд, харчування та добові, що передбачено регламентом, а тому ті відмовилися виходити на поле. Та вже після матчу спостерігач арбітражу Михайло Чайковський пояснив ситуацію: «Причина в іншому. Арбітри би і без оплати, яка передбачена регламентом, погодилися б на обслуговування матчу. Причина в іншому. Керівництво хмельницької команди не змогло надати жодних документів, які б підтверджували, що в матчі беруть участь ті футболісти, які заявлені. То як можна проводити матч, коли немає паспортів футболістів? Може б за «Гетьман» вийшла збірна Аргентини?» Словом, зганьбилися на всю Україну. Однак, гості погодилися зіграти хоча б товариський матч, здобувши без бою технічну (де-факто, бо де-юре вони її отримають пізніше) перемогу в матчі та здобувши путівку до 1/8 фіналу. Зіграли два тайми не по 45 хвилин, а по 25. Товариський матч завершився перемогою «Руху» з рахунком 4:1, а один із голів в ворота «Гетьмана» забив екс-гравець київського «Динамо»  та збірної України Олександр Алієв.
 
Як грали у футбол у Хмельницькому  – пропонуємо усім переглянути наш фоторепортаж.
Олександр Алієв, як і глядачі на хмельницькому СК "Поділля" довго не міг зрозуміти, чи буде матч у Хмельницькому.
Олексій Омельченко, автор третього голу в ворота хмельницької команди.
Із Винників підтримати "Рух" приїхали фанати.
Гравці "Руху" атакували часто, але забивали не завжди.
Богдан Костик забив один гол у ворота хмельничан, хоча моментів мав більше.
Боротьби в матчі "Гетьман" - "Рух" було небагато.
Іноді гравці хмельницької команди пресенгували футболістів із Львівщини на їхній половині поля.
Олександр Алієв не зміг одразу після гри піти в роздягальню - його оточили хмельничани, які влаштували з гравцем фотосесію.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую