ye-logo.v1.2

Керівників районів попередили: не вздумайте розпивати спиртні напої на площі в День Незалежності!

Суспільство 2273

Депутатів, голів райдержадміністрацій та районних рад проінструктували як правильно святкувати День прапора та День Незалежності.

Керівник організаційного відділу облдержадміністрації Василь Климчук проінформував присутніх на сесії облради про програму святкування в районах та обласному центрі. За його словами, святкові заходи розпочалися відсьогодні у Хмельницькій міській раді і триватимуть до 24 серпня.

«День прапора у всіх районах має розпочинатися однаково: о 9 ранку 23 серпня. Таке прийшло розпорядження з адміністрації Президента. Також цього дня відбуватимуться урочистості з нагоди Дня Незалежності в обласному центрі», – повідомив Василь Васильович.

Він також зазначив, що на майдані Незалежності мають бути представлені намети, які представлятимуть кожен район. Про це теж розписано у циркулярі, який отримала кожна райдержадміністрація. Окрім усього іншого, Василь Климчук також попередив усіх присутніх, щоб не розпивали спиртні напої під час святкування.

«Згідно із рішенням сесії Хмельницької міської ради, розпивання спиртних напоїв у публічних місцях заборонено. Тому прошу всіх голів райдержадміністрацій та голів рад, а також депутатів взяти це до уваги і подбати про дотримання цієї норми», – попередив чиновник облдержадміністрації.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую