ye-logo.v1.2

На Хмельниччині за вбивство через необережність судитимуть колишнього міліціонера

Суспільство 2012
Обвинуваченого звільнили з органів внутрішніх справ ще під час слідства
Обвинуваченого звільнили з органів внутрішніх справ ще під час слідства. Фото: 112.ua

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт.

У квітні цього року міліціонер, після закінчення чергування у складі добової слідчо-оперативної групи, не здав табельну зброю – пістолет системи Макарова і спільно ще з одним дільничним інспектором уночі розпивали алкогольні напої на території Шепетівського району.

Як повідомили у прокуратурі, перебуваючи під впливом спиртного, колега спробував дістати табельну зброю обвинуваченого, а той у свою чергу задля припинення таких дій перехопив пістолет. В цей час відбувся постріл, який став смертельним для потерпілого міліціонера.

Обвинуваченого звільнили з органів внутрішніх справ ще під час слідства. До нього застосовано запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Прокуратурою Хмельницької області направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо дільничного інспектора одного з райвідділів міліції за частиною першою статті 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція санкція передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую