ye-logo.v1.2

«Спортлідер+» зіграє з молодіжною збірною України

Спорт 1557
Валерій Власович (№19) у Львові зіграє проти Спортлідера+ в складі молодіжної збірної України
Валерій Власович (№19) у Львові зіграє проти Спортлідера+ в складі молодіжної збірної України. Фото: з архіву

Став відомий склад груп та календар матчів товариського турнірну з футзалу в Львові

Хмельницький «Спортлідер+» продовжує підготовку до нового чемпіонату України з футзалу в «Екстра-лізі». Вже наступного тижня – з 26 по 29 серпня, хмельничани візьмуть участь в «Кубку Львівщини-2015».

За почесний трофей змагатимуть вісім команд, які поділені на дві групи. Очікувалося, що на турнір прибуде лондонський «Баку Юнайтед», але в останній момент стало відомо, що ця команда не гратиме на «Кубку Львівщині». Замість неї виступить аматорський клуб «Львів Юнайтед». Саме з цією командою «Спортлідер+» і зіграє 27 серпня, а напередодні, 26 серпня, проведу гру з рівненським «Кардиналом». А 28 серпня хмельничани зіграють із молодіжною збірною України, за яку, як відомо, в Львові гратимуть четверо гравців «Спортлідера+». В іншій групі боротимуться львівські команди «Енергія» та «Княжий ринок», івано-франківський «Кардинал», а також «ЛТК-Інбев-НПУ» з Києва.
 
В останній день, 29 серпня, команди, які посіли перші місця в групах зіграють у фіналі, другі – за «бронзу», треті – за п’яте місце, а аутсайдери – за сьоме місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую