clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Як реанімувати черствий хліб?

Фото: автора

Буває так, що зранку не хочеться йти за свіжим хлібом, ще й вчорашнього достатньо залишилося. Відсвіжування за допомогою пари не можна назвати моїм улюбленим методом: дуже довго й не надто смачно. Хочу поділитися дуже смачним способом реанімувати черствий хліб.

Хліб потрібно нарізати скибочками і викласти на сухе деко. Трішки збризнути водою. Змастити олією (краще оливковою), посипати сіллю (я використовувала крупну морську), сумішшю сухих трав (за бажанням, у мене – прованські) і насінням кунжуту чи льону. Можна і тим, і іншим.


Поставити в помірно нагріту духовку (160-170?) на 10-15 хвилин, в залежності від кількості шматочків.


Такий хліб краще робити невеликими порціями і безпосередньо перед вживанням, бо він дуже смачний, поки гарячий. Найкраще смакує чорний хлібчик типу «Бородинський» зі всілякими злаками, горішками, сухофруктами та горішками. Але білий теж виходить чудовий.


 

Теги новини: хліб, порадник
Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 07.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
26.1
26.14
28.03
28.06
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31