ye-logo.v1.2

Сім найголовніших проблем Хмельницького, які потребують вирішення, на думку читачів газети "Є"

Суспільство 6335
Хмельничани розповіли, які проблеми їх турбують
Хмельничани розповіли, які проблеми їх турбують. Фото: dabi.gov.ua

Найбільше хмельничанам докучає забрудненість Південного Бугу, поганий стан доріг та корупція.

Газета “Є” поцікавилась у мешканців Хмельницького, якими проблемами вони переймаються. Участь в опитуванні, проведеному на сайті, взяла 1091 людина.

Як виявилось, єдиного «лідера» серед проблем немає, проте можна виокремити сім пунктів, за які хмельничани голосували найбільше. Це забрудненість Південного Бугу (164 голоси), поганий стан доріг і тротуарів (149 голосів), корупція у держустановах (144 голоси), високі ціни на продукти, одяг і мала зарплатня (111 голосів), велика кількість бродячих собак (106 голосів), тотальна забудова міста (106 голосів), бюрократія (100 голосів).

Окрім запропонованих варіантів, відвідувачі сайту могли зазначати інші проблеми, які їх турбують. Цікаво, що багато хмельничан вважають проблемами міста нестачу розумних порядних людей, стихійний ринок, малу кількість парків і закладів культури, байдужість і навіть Порошенка, КабМін і Верховну Раду.

Серед інших проблем читачі газети "Є" вказали також байдужість, не бажання людей змінюватися, ринок, відсутність безкоштовних туалетів, корупція в спортивних школах, наступ "банди одного із кандидатів" на місто, стихійна торгівля та відсутність виробництва, низький рівень культури, відсутність велосипедних доріжок та інші. 


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую