ye-logo.v1.2

У четвер 27 серпня по всій Хмельницькій області завиють сирени

Суспільство 3769
Завтра На Хмельниччині лунатимуть сирени - превірятимуть систему оповіщення
Завтра На Хмельниччині лунатимуть сирени - превірятимуть систему оповіщення. Фото: blitz.if.ua

Перевірятимуть стан системи оповіщення цивільного захисту області.

Завтра, 27 серпня, з 11.00 до 12.00 години з приміщення Кризового центру облдержадміністрації заплановано проведення комплексної квартальної перевірки стану системи оповіщення цивільного захисту області із включення електросирен. Про це повідомляє прес-служба Хмельницької ОДА.

“Під час перевірки системи оповіщення через мережу проводового радіомовлення до населення області буде доведено застережну інформацію, - йдеться у повідомленні. - Основна мета проведення перевірки – визначення працездатності систем оповіщення”.

Також у прес-службі нагадують, що при позаплановому включенні сирен та передачі мовної інформації по електронних засобах масової інформації і вуличних гучномовцях, інформація може мати зміст про загрозу або виникнення різного виду надзвичайних ситуацій.

“Почувши довгий уривчастий сигнал сирен, мешканцям області необхідно включити радіоточки, радіоприймачі та прослухати інформацію. Інформація передається протягом 5-7 хвилин після подачі звукових сигналів та містить зміст про загрозу або виникнення різного виду надзвичайних ситуацій та порядок дій населення у цих умовах”, - інструктують в ОДА.

Вислухавши повідомлення з питань цивільного захисту, кожен повинен діяти без паніки і метушні у відповідності з отриманими вказівками. Також потрібно сповістити про почуте сусідів, особливо людей похилого віку. Кожен громадянин повинен бути підготовленим до дій при виникненні надзвичайної ситуації або події.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую