ye-logo.v1.2

На ювілейній “Республіці”, крім традиційних сцен, будуть нічні вечірки, регі-сцена та Art-DVIR

Афіша 2989
Цього року на "Республіці" буде більше локацій, серед яких Аrt-DVIR, регі сцена та платне наметове містечко
Цього року на "Республіці" буде більше локацій, серед яких Аrt-DVIR, регі сцена та платне наметове містечко. Фото: З архіву редакції

Вже наступними вихідними у Кам'янці-Подільському стартує п'ятий фестиваль вуличного мистецтва “Республіка”.

Окрім традиційних двох сцен, на території фесту на ювілейній «Республіці» будуть нові локації. Одна з них – сцена на фортечній стіні "Art-DVIR". Як повідомляють організатори фестивалю, lounge-зона, лайтова атмосфера, крісла-подушки, гармонія та акустична музика – саме так можна уявити це місце. Сцена переїжджає з Хмельницького, де вона розташувалась у дворику обласного художнього музею. “Art-DVIR представляє собою маленький затишний оазис для тих, хто втомився від галасу та хоче перепочити під спокійну акустичну музику. Лайтова атмосфера потішить вас з 16:00 до 23:00”, - зазначають вони.

Головна сцена фестивалю гримітиме протягом трьох днів 4, 5 і 6 вересня з вечора і до 23:00. Сцена “Тунель” знаходитиметься у кам’яних валах на території фестивалю (Нова Фортеця) та триватиме у вечірній та нічний час. А денна сцена на Ратуші буде присвячена об’єднанню культур та національностей, які проживають на Поділлі.

Фестиваль "Республіка" триватиме протягом 4, 5, 6 вересня у Кам'янці-Подільському

Ще одна новинка цьогорічного фестивалю – платне наметове містечко на території Електростанції, де 5 вересня відбуватимуться нічні вечірки від формації камерних вечірок REDROOM.

“Цього року на фестивалі "Республіка" діятиме три платних наметових містечка та декілька безплатних. У зв'язку з тим, що оренда фортеці і прилеглих територій цього року для нас подорожчали, ми змушені зробити три платних наметових. Але ціна буде символічна - 40 гривень з людини за 3 доби, плюс буде охорона, світло, вода, туалет. Кількість абонементів всього 500”, - повідомляють організатори.

Для шанувальників регі музики 4 та 5 вересня діятиме ще й регі сцена на території фестивалю з музичними гостями. Крім цього, у рамках "Республіки" у Кам'янці-Подільському відбудеться триденний фестиваль вулично їжі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую