ye-logo.v1.2

Хмельницькі депутати ліквідували ЦНАП, натомість утворили нове управління

Суспільство 2719
Депутати вирішили оптимізувати структуру виконавчих органів
Депутати вирішили оптимізувати структуру виконавчих органів. Фото: автора

Відповідне рішення під час чергової сесії підтримала більшість народних обранців.

Сьогодні, 26 серпня, депутати Хмельницької міської ради проголосували за ліквідацію Центру надання адміністративних послуг та дозвільного центру. Замість них має утворитися Управління адміністративних послуг, яке фактично виконуватиме функції того ж ЦНАПу. Таке рішення прийняли з метою оптимізації структури та покращення роботи виконавчих органів міської ради.

«Центр надання адміністративних послуг Хмельницької міської ради, створений три роки тому, є пунктом, де людина отримує послугу, яку виконує державна структура. З 22 червня нам передали послуги міграційної служби, і з того часу ми не маємо спокою. Відібрано 13 людей, які зараз проходять навчання, є додатково п’ять вільних робочих місць, але не можемо знайти працівників», - зазначила керуюча справами виконкому Людмила Черевченко.

За її словами, зараз удосконалюється програмне забезпечення для електронної черги попереднього запису. Над цим працюють лише три програмісти, на відміну від сусідньої Вінниці, де задіяно у процесі 16 працівників.

«Наразі ми працюємо також над послугами, які надаватимуться в онлайн-режимі, щоб люди могли не приходити в ЦНАП. Техніку вже для цього закупили, проте немає потрібного програмного забезпечення. Процес триває, ми шукаємо можливості якомога краще надавати послуги хмельничанам», - додала Людмила Черевченко.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую