clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Закуска з буряка та перцю «Вогник»

Фото: автора

Пропоную вам приготувати на зиму смачнющу закуску з буряка та болгарського перцю.

Консервувати самостійно я почала з 15 років, і за цей час мною було випробувано безліч рецептів. Якісь із них поступово відсівалися, інші переходили у розряд улюблених і постійно використовуваних. Цим рецептом колись давно зі мною поділилася подруга моєї матері і з того часу користуюся ним щорічно. Їмо цю закуску ми з м'ясом, рисом, локшиною, та й просто кидаємо декілька ложок у борщ. Колір після цього неймовірний!

Інгредиенти:
4 кг червоного буряка, 12 перчин червоного болгарського перцю, 12 цибулин, 2 перчини гіркого перцю (я використовую одну перчину, оскільки не дуже люблю гостре).
Маринад: склянка олії, склянка води, склянка оцту, 1,5 склянки цукру, сіль за смаком (я кладу півсклянки).

Приготування:
Буряк натерти на тертці. Перець почистити від насінинок й нарізати смужками, гіркий перець – дуже дрібно подрібнити. Цибулю – півкільцями. Все змішати, додати інгредієнти з маринаду і варити в каструлі при помірному кипінні 30-45 хвилин. Суміш гарячою розкласти в банки та закатати. Банки перевернути догори дном і вкутати до повного охолодження. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 04.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.97
26.01
27.66
27.7
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31